TÂRGOVIȘTE: Microraionul nr. 3, schimbat radical. O nouă parcare va fi modernizată în zonă

0

Lucrările de reabilitare și modernizare din micro 3 au făcut ca acest cartier să arate complet diferit. Investițiile făcute de administrația publică locală au vizat parcările, drumurile, trotuarele, iluminatul public, locuri de joacă, dar și unitățile de învățământ din zonă. Miercuri, primarul Cristian Stan, alături de staff-ul său au organizat o conferință de presă pe locul unde va fi amenajată o parcare modernă. 

Microraionul numărul 3 din municipiul Târgoviște face obiectul unor ample lucrări de modernizare și reabilitare, discutăm aici de aproape toate parcările din această zonă. Am început undeva în toamna anului trecut, cu parcarea din spatele blocurilor C6 și C10, am continuat după aceea în spatele blocurilor C, cu reabilitarea, inclusiv a locului de joacă care există acolo, în contextul în care, la sfârșitul anului 2017 a mai fost construit un loc de joacă, tot în aceeași zonă. Acum suntem în zona blocurilor 16, 17, 18, 19 din micro 3, aici unde se desfășoară lucrări ample de reabilitare și modernizare. De asemenea, blocurile D01, D02 plus blocurile 11 și 12 vor beneficia în perioada următoare de niște parcări moderne, de natură să satisfacă toate cerințele pe această zonă. Până acum s-au reabilitat aproximativ 18 mii de metri pătrați de parcări, urmează ca, începând din această săptămână, să se procedeze la dezafectarea garajelor din cea mai mare parcare din această zonă. În această toamnă, lucrările vor fi finalizate. Prin aceste investiții microraionul 3 se va schimba radical, în ceea ce înseamnă infrastructură. În această zonă se lucrează și la Școala nr. 13 Matei Basarab, lucrări importante, în cadrul celei mai mari investiții implementate vreodată în municipiul Târgoviște.”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște. 

În perioada următoare vor debuta lucrări de reabilitare în microraionul 2, în microraionul 4 și în microraionul nr. 9, unde, potrivit edilului, încă mai sunt zone care au nevoie de intervenția administrației publice locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here