TÂRGOVIȘTE: Lucrările merg în linie dreaptă la Școala Matei Basarab. Stadiul de execuție este de 20%

0

 

Școala Gimnazială Matei Basarab din Târgoviște se va transforma într-una dintre cele mai moderne instituții de învățământ din țară. Stadiul de execuție al lucrărilor se află în acest moment la 20%. Primarul Cristian Stan, alături de oficialii din administrația publică locală au susținut o conferință de presă pe șantierul de lucru în cadrul căreia a anunțat toate investițiile de care va beneficia Școala nr. 13 din oraș.

”În cadrul proiectului „Îmbunatatirea infrastructurii educationale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea si echiparea ŞCOLII GIMNAZIALE “MATEI BASARAB”, unitatea de invatamant amintita va fi reabilitata in intregime, va beneficia de o sala de sport, de laboratoare noi si de o sala multifunctionala, de un teren de sport exterior ultramodern, urmand a se bucura si de dotari didactice, de dotari gospodaresti, de dotari si echipament sportiv pentru sala de sport si terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT si software sau de mobilier nou.”, a declarat primarul municipiului Târgoviște. 

Sursa de finanțare a proiectului a fost asigurată prin POR 2014 – 2020, ”Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale”.

Valoarea contractului de finantare este de 22.223.977,79 lei, a contractului de executie de lucrari este de 15.428.338,05 lei, fara TVA, sursa de finantare fiind asigurata prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, “Imbunatatirea Infrastructurii Educationale”.”, a mai adăugat Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here