TÂRGOVIȘTE: Primăria i-a premiat pe cei 5 absolvenți de nota 10

0
sursă foto: Dâmbovița 24

Primăria Municipiului Târgoviște nu i-a uitat nici în acest an pe absolvenții de nota 10 ai județului Dâmbovița. Cei 5 tineri care au reușit să obțină nota maximă la Evaluarea Națională și la Bacalaureat 2019 au primit premii în bani, în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Municipal. 

Elevii de clasa a VIII-a care au obținut nota 10 la ambele probe ale Evaluării Naționale sunt Antonia Dinu și Maria Mănguță de la Colegiul Național „Constantin Carabella”,  Teodor Andrei Forausberger de la Școala Gimnazială „Coresi”, și Horia Andrei Bănică de la Școala Gimnazială „Coresi”. De asemenea, nu a fost uitată nici singura absolventă cu medie maximă la examenul maturității. Este vorba despre Ramona Stoica, fostă elevă a Colegiului Național Ienăchiță Văcărescu.

Flori, multe felicitări și câte un plic cu 2 mii de lei au primit aceștia, în aplauzele echipei de conducere a municipiului, în frunte cu primarul Cristian Stan și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, dar și a echipei de consilieri locali.

În numele administrației locale târgoviștene, în numele meu personal, îi felicit pe acești elevi de 10. Sunt convins că vor avea un viitor extraordinar. Ne mândrim cu ei și sunt sigur că îi vom întâlni și cu alte ocazii și cu alte realizări importante.”, a declarat edilul Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here