TÂRGOVIȘTE: Punctul termic din micro 6 va fi transformat în cantină pentru creșele din oraș

0

Administrația publică din municipiul Târgoviște continuă amenajarea și transformarea vechilor puncte termice din oraș. După ce una din aceste clădiri, aflată în stare de degradare, a fost transformată într-un ”Club al pensionarilor”, acum, punctul termic nr. 5 din microraionul VI va deveni un centru de pregătire a hranei pentru creșele care se află în subordinea Direcției de Asistență Socială. 

Lucrările au debutat, iar termenul de execuție este de 12 luni, însă edilul municipiului este optimist și speră ca finalizarea lor să nu dureze mai mult de 9-10 luni. Valoarea investiției este de 1 milion de lei, iar fondurile provin exclusiv din bugetul local al municipiului. În carul conferinței de presă de miercuri dimineață, Cristian Stan a anunțat că imediat ce va fi identificată o sursă de finanțare Punctul termic din microraionul XI, acesta va fi transformat într-un centru dedicat copiilor cu autism.

”(…) Așadar, la Punctul Termic 5 va fi făcut un centru de pregătire a hranei pentru cele 8 creșe care sunt în structura Direcției de Asistență Socială a municipiului Târgoviște. Sper să finalizăm foarte repede acest proiect, finanțarea este asigurată din bugetul local al municipiului Târgoviște. Prin acest proiect se rezolvă două probleme în același timp, prima este aceea că vom avea un spațiu special de pregătire a hranei destinat creșelor, iar a doua este aceea că se rezolvă problema unei clădiri care se află într-o stare destul de avansată de degradare în momentul de față. Vreau să menționez că avem pregătit și proiectul pentru construcția unui Centru de autism la punctul termic din microraionul 11, în zona Grădiniței Nr. 15. În momentul în care vom dispune de resurse financiare și vom demara și acolo lucrările. (…)”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here