CRISTIAN STAN: ”Este nevoie de o Conferință extraordinară de alegeri la PSD Dâmbovița”

0
sursă foto: Dâmbovița24

Primarul municipiului Târgoviște și președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan este de părere că organizarea unei Conferințe extraordinare de alegeri la nivelul organizației județene a Partidului Social Democrat este absolut necesară. În cadrul unei conferințe de presă, susținută la începutul acestei săptămâni, Cristian Stan a mai menționat și că ar trebui deja stabiliți candidații la alegerile locale din iunie 2020, însă, numai în urma unor sondaje realizate la nivelul PSD. 

Mă raliez și eu colegilor mei care au spus că este nevoie de o Conferință Extraordinară și la Dâmbovița, până la alegerile prezidențiale. Sigur, decizia se va lua la nivelul organizației. În primul rând, trebuie discutat despre cristalizarea unei echipe de conducere care să fie echilibrată și, echilibrat reprezentată pe toate zonele. Cred că ar mai trebui stabilite niște măsuri organizatorice și care să țină de pregătirea alegerilor prezidențiale, dar și alegerilor locale de anul viitor. Cred că de pe acum trebuie să înceapă identificarea și cristalizarea echipelor de consilieri locali, candidați la primării, pentru anul viitor.

Secretarul executiv al PSD Dâmbovița crede că numirea candidatului social democrat pentru Consiliul Județean Dâmbovița ar trebui făcută numai după ce se vor realiza mai multe sondaje la nivelul electoratului. 

Cred de asemenea că trebuie să se stabilească foarte clar candidatului la Consiliul Județean, este un lucru deosebit de important. Toate aceste lucruri ar trebui să se întâmple și în urma unor cercetări sociologice pe care Organizația ar trebui să le facă, astfel încât să se identifice persoanele care au cele mai bune șanse din punct de vedere electoral să intre în alegerile locale de la începutul verii anului viitor, care se vor dovedi deosebit de importante și cu ecou puternic și pe zona parlamentară. Voi spune în forurile statutare că este nevoie de o Conferință Județeană.”, a declarat Cristian Stan.

Cristian Stan este secretar executiv al PSD Dâmbovița, președinte PSD Târgoviște și primar al municipiului Târgoviște. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here