FOTO: Așa va arăta Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște! Lucrările vor începe săptămâna viitoare!

0
Sursă foto: Târgoviște News

 

Vești excelente pentru târgovișteni! Săptămâna viitoare vor începe lucrările la Piața Tricolorului. Potrivit primarului municipiului Târgoviște, durata de execuție este de 9 luni, iar valoarea proiectului de aproximativ 6 milioane de lei. Lucrările vor debuta imediat ce constructorul va avea la dispoziție stocurile de materiale, pentru a se evita problemele.

Proiectul de modernizare și reabilitare a ”Platoului Prefecturii! prevede amenajarea cu pardoseală de granit, mai multe fântâni și mai multe spații verzi.

Noi sperăm ca lucrurile să meargă bine și aici. Pentru că tot vorbim de zona centrală a municipiului Târgoviște, Parcul Mitropoliei, Piața Revoluției, de asemenea proiecte care sunt în derulare în momentul de față, urmează să lansăm și aici cât de curând licitația de execuție de lucrări. Aceste două proiecte, împreună cu lucrările de la Piața Tricolorului, vor schimba centrul municipiului Târgoviște în mod radical, după zeci și zeci de ani în care nu au fost făcute intervenții de substanță în această zonă.”, a declarat într-o conferință de presă, Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Cel mai probabil, săptămâna viitoare se va organiza o conferință de presă în teren, pentru prezentarea întregului proiect care va schimba radical centrul municipiului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here