A ÎNCEPUT DEMOLAREA STADIONULUI ”EUGEN POPESCU”! În cât timp va fi gata noua arenă din Târgoviște! VEZI FOTO

0

10 iulie 2019 va rămâne, cu siguranță, o zi istorică pentru municipiul Târgoviște! Miercuri, la primele ore ale dimineții au început lucrările de demolare la tribuna a II-a și peluza stadionului Eugen Popescu. 

Proiectul de modernizare a arenei târgoviștene are o valoare de 6 milioane de euro, și teoretic, ar trebui să fie finalizat în numai 10 luni. Demolarea parțială a peluzei și a tribunei a II-a va dura câteva săptămâni, urmând ca noua tribună ce va fi construită pe structură metalică, să devină tribuna I.

”Cred că astăzi marcăm un moment istoric pentru ceea ce înseamnă fotbalul târgoviştean: debutează un proiect de reconstrucţie a celei mai importante arene de fotbal din municipiul Târgovişte şi din judeţul Dâmboviţa. Astăzi, dăm startul lucrărilor care vor transforma total stadionul Eugen Popescu. Din ceea ce vedeţi în acest moment nu va mai rămâne decât o parte din actuala tribună I, dar şi aceasta va urma să fie reabilitată, dar va rămâne în picioare. În rest, toată tribuna a II-a şi peluza vor fi dărâmate. Urmează să fie construită o tribună nouă, de la zero, care va asigura toate condiţiile necesare pentru presă, spectatori, oficiali. Accesul va fi refăcut, gazonul va fi refăcut, iar stadionul va avea instalaţie de nocturnă. Va fi un stadion care va corespunde 100% normelor în vigoare. Facem toate eforturile să finalizăm această investiţie înainte de încheierea returului de campionat, pentru a prinde câteva meciuri acasă.” a declarat edilul șef al municipiului Târgoviște, Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă, organizată chiar pe stadionul Eugen Popescu.

Actuala arenă nu corespundea normelor FRF pentru Liga 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here