TÂRGOVIȘTE: Campionatul Național de înot cadeți, între 11 și 14 iulie, la Complexul Turistic de Natație

0

Pentru al treilea an consecutiv, la Bazinul Olimpic de la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, se va organiza Campionatul Național de înot pentru cadeți. Astfel, în weekend-ul 11 – 14 iulie 2019, cei mai buni înotători cu vârste cuprinse între 12 – 14 ani se vor afla în Vechea Cetate de Scaun a Țării Românești, unde se vor duela pentru premii și medalii. 

Aproximativ 400 de sportivi de la 34 de cluburi din țară vor concura la unul dintre cele mai moderne bazine olimpice din țară. Evenimentul este organizat de Federația Română de Natație, în colaborare cu Primăria Municipiului Târgoviște și Complexul Turistic de Natație. Cu câteva zile înainte de startul competiției, primarul Cristian Stan a organizat o conferință de presă, chiar la Bazinul Olimpic, acolo unde i-a avut alături pe Camelia Potec, președintele FRN și Ciprian Prisăcaru directorul CTNT.

”Suntem onorați că doamna Camelia Potec, președinta Federație Române de Natație este din nou la Târgoviște, la această bază de natație care începând de joi și până duminică va găzdui Campionatul Național de Cadeți, o competiție care este din nou la Târgoviște. Cred că este al treilea an când se organizează acest concurs. Sunt 34 de cluburi, foarte mulți participanți și lansez o invitație către iubitorii de sport din Târgoviște și din Dâmbovița să vină să vadă o competiție cu adevărat importantă la Complexul Turistic de Natație.”, spune primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Sursă foto: Dambovita24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here