PSD Dâmbovița aduce lămuriri cu privire la lista de delegați la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat

0

În legătură cu apariția unor informații cu privire la modificări ale listei de delegați la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat, din 29 iunie, facem următoarele precizări

Lista delegaților a fost aprobată de Conferința Extraordinară a PSD  Dâmbovița, la propunerea secretarului general al organizației, Cristian Daniel Stan.

Aparatul tehnic al organizației s-a ocupat de verificarea disponibilității de participare a celor nominalizați. În lucru au fost mai multe ciorne ale listei, aferente fiecărui membru al aparatului tehnic care s-a ocupat de confirmările telefonice.

Lista a suferit modificări ca urmare a faptului că unii dintre delegați nu pot participa. Înlocuirile au fost făcute de aparatul tehnic al organizației, la propunerile delegaților care nu pot participa, după verificarea disponibilității celor nominalizați. Varianta finală a listei de delegați va fi transmisă abia în cursul zilei de astăzi.

Nici o altă persoană din organizație, cu excepția secretarului general al organizației și membrilor aparatului tehnic, nu are atribuții în întocmirea si trasmiterea  listelor de delegați.”

Comunicat de presă al PSD Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here