TÂRGOVIȘTE: Se muncește din greu la extinderea și modernizarea școlii Matei Barasab. ”Lucrările sunt în grafic!”

0

Lucrările de extindere și modernizare a școlii nr. 13 ”Matei Basarab” din Târgoviște sunt în grafic! Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, alături de staff-ul său din administrația locală au efectuat o vizită la șantier de lucru din micro 3. Potrivit edilului, aceasta va fi cea mai mare investiție pe fonduri europene de care a beneficiat vreodată o unitate de învățământ din Târgoviște.

”(…)În cadrul proiectului „Îmbunatatirea infrastructurii educationale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea si echiparea ŞCOLII GIMNAZIALE “MATEI BASARAB”, unitatea de invatamant amintita va fi reabilitata in intregime, va beneficia de o sala de sport, de laboratoare noi si de o sala multifunctionala, de un teren de sport exterior ultramodern, urmand a se bucura si de dotari didactice, de dotari gospodaresti, de dotari si echipament sportiv pentru sala de sport si terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT si software sau de mobilier nou.Valoarea contractului de finantare este de 22.223.977,79 lei, a contractului de executie de lucrari este de 14.201.414,90 lei, fara TVA, sursa de finantare fiind asigurata prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, “Imbunatatirea Infrastructurii Educationale”.La finalizarea lucrarilor, acesta scoala va fi una dintre cele mai moderne din Romania.”, a scris primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, pe Facebook. 

În cei 3 ani de mandat, primarul Cristian Stan a reușit să schimbe o bună parte din infrastructura învățământului târgoviștean. Astfel, au fost atrase proiecte pentru modernizarea și reabilitarea mai multor școli, grădinițe și creșe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here