PREMIERĂ LA TÂRGOVIȘTE: Descoperă emoțiile copilului tău, cu ajutorul unui kit emoțional eficient, ”Călătorie în lumea emoțiilor”

0

Există o mulțime de lucruri pe care trebuie să le cunoști despre copilul tău, însă emoțiile sale sunt cu siguranță cele mai importante lucruri ce trebuie știute îndeaproape. Acum, veți putea să observați dezvoltarea emoțională a copiilor voștri, jucându-vă alături de ei și călătorind în lumea emoțiilor.

Psihologul Mihaela Ghercă va lansa, în premieră, la Târgoviște, vineri, pe 7 iunie, începând cu ora 16.00, la librăria Fragilistic colecția ”Călătorie în lumea emoțiilor”. Un kit emoțional eficient, un instrument perfect pentru părinți, în care sunt prezentate cele 7 emoții de bază. Practic, ”cutia cu emoții” cuprinde cartonașe în care sunt reprezentate diferite emoții, o carte de colorat, dar va fi lansat și un vocabular al emoțiilor. În cadrul evenimentului de vineri, copiii vor avea posibilitatea să se joace cu cutia emoțiilor, alături de părinții lor. Prin această ”cutie magică”, dezvoltarea emoțională a copiilor se va realiza prin joacă și colorat. Jocurile sunt extrem de atractive pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Nu ratați acest eveniment!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here