ÎNCEPE CONSTRUCȚIA MALL-ULUI DIN TÂRGOVIȘTE! Când ar trebui să fie gata

0

Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria Municipiului Târgoviște și Prime Kapital au anunțat începerea lucrărilor de construcție a primului centru comercial modern din oraș, Dâmbovița Mall. Anunțul a fost făcut astăzi, 24 mai 2019, în cadrul unei conferințe de presă, desfășurate în Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița.

Proiectul reprezintă una dintre cele mai mari investitii private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro. Centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber .
Astfel, nu mai putin de 6 sali de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterana), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Baneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joaca pentru copii, toate acestea reprezinta numai cateva dintre reperele proiectului. Noua investitie va genera peste 800 de locuri de munca, in faza de constructie si peste 1100 de locuri de munca, in faza de operare, cuprinzand o paleta foarte larga de profesii. In paralel, Consiliul Judetean Dambovita a finalizat reteaua de canalizare si continua executia drumului de legatura dintre Bulevardul Regele Carol I si strada Petru Cercel. Tot in zona, Primaria Targoviste va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Bratianu, prin largirea strazii Neagoe Basarab, va crea o noua artera de acces in Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, va construi un parc (proiectul fiind deja depus spre finantare pe fonduri europene) si vor fi realizate locuinte ANL.
Prin acest proiect, marcam debutul celei mai importante etape de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani.”, 
a scris Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here