TREI INVESTIȚII ÎNTR-O SINGURĂ ZI, LA RĂZVAD: Extinderea canalizării, asfaltarea a 8 km de drum și un centru pentru copiii defavorizați

0

Cu siguranță, ziua de 10 mai 2019 va rămâne pentru comuna Răzvad o zi memorabilă. Astăzi, primarul comunei, Emanuel Spătaru a semnat două contracte de execuție de lucrări, extrem de importante pentru cetățenii din Răzvad. Primul proiect vizează asfaltarea a aproape 8,8 km de drum și este finanțat prin AFIR, Măsura 7.2, iar cel de-al doilea, finanțat prin PNDL II, prevede extinderea sistemului de canalizare în satele Valea Voievozilor și Răzvad, pe o lungime de 20,445 km. Investiții care modernizează comuna de lângă Târgoviște și care dovedesc profesionalismul și grija față de cetățean a administrației publice locale și a primarului Emanuel Spătaru care a dovedit că respectă promisiunile făcute în 2016. 

Tot astăzi, la Răzvad a fost inaugurat Centrul educativ de zi. Beneficiarii proiectului sunt copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 16 ani, care provin din familii cu domiciliul în comuna Răzvad, aflate în situații de risc social. Prin crearea acestui centru se urmărește prevenirea abandonului școlar și instituționalizarea copiilor, prin asigurarea, pe timpul zilei, a unor activități de îngrijire, educație, recreere, socializare, consiliere, dezvoltarea deprinderilor de viață independentă, orientare școlară și profesională.

La invitația primarului comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, la evenimentul de astăzi a participat președintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, președintele CJD, Alexandru Oprea și parlamentarii dâmbovițeni Claudia Gilia, Carmen Holban și Corneliu Ștefan, viceprimarul Ioneal Șerban, consilierii județeni – Luiza Greaca și Claudiu Cezar Popescu și alți reprezentanți ai autorităților locale din comună.

Redactor: Francesca Bellai

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here