ZIUA DERBY LA TÂRGOVIȘTE: Chindia întâlnește liderul Academica Clinceni

0
Chindia are un joc tare în Săptămâna Patimilor, programat chiar în Joia Mare, la Târgoviște, pe stadionul Eugen Popescu, începând cu ora 17.00. Echipa noastră va întâlni în fața propriilor suporteri liderul Ligii a II-a, Academica Clinceni, într-un veritabil derby pentru prima ligă.
Ultima dispută dintre Chindia și Clinceni s-a consumat în octombrie 2018. Atunci, băieții noștri au învins cu 1-0, grație golului înscris de Cristi Cherchez în prima repriză a jocului. În cele ce urmează vă prezentăm rezultatele înregistrate în meciurile directe dintre cele două formații din sezoanele 2012 – 2013, 2016 – 2017, 2017 – 2018 și 2018 – 2019. Chindia a reușit să se impună în 5 din cele 7 întâlniri.
Viorel Moldovan și Ilie Poenaru au prefațat în câteva cuvinte derby-ul etapei 32. Iată ce au declarat:
” (…) Academica este o echipă constantă, cu jucători interesanți, cu tineri de perspectivă, un mixt între experiență și tinerețe. Ei practică un fotbal de calitate și nu întâmplător sunt pe prima poziție a clasamentului. Starea de spirit la echipa noastră este foarte bună, suntem optimiști și pozitivi și am mare încredere că vom reuși să câștigăm acest joc împotriva lor (…).”,  a spus Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei.
”Eu un meci pe care noi mergem să-l câştigăm, fără doar şi poate, adică noi nu mergem să facem un joc de aşteptare sau nu. Noi mergem să jucăm fotbalul pe care-l ştim noi şi pe care îl practicăm noi. Şi vom vedea la sfârşit. Dacă câştigăm, cred eu că luăm o opţiune la promovare, cu toate că mai este mult de jucat până la sfârşit.”, declară Ilie Poenaru, tehnicianul celor de la Clinceni.
Băieții noștri au nevoie de sprijinul dumneavoastră în acest joc, de aceea vă așteptăm în număr cât mai mare la stadion pentru a vă susține favoriții! Aceia dintre dumneavoastră care nu vor putea ajunge la stadion la ora meciului, pot viziona partida live pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport. Succes, băieți! Hai, Chindia!
sursă: AFC Chindia Târgoviște

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here