”DĂ-MI-L MIE, DACĂ NU ȚI-L OMOR!”: Mărturia mamei bebelușului sugrumat de o profesoară din Târgoviște

0
sursă foto: Observator Antena 1

 

„O femeie, aparent normală, a trecut pe lângă noi şi mi-a spus: “Dă-mi mie copilul acesta”. Şi eu i-am spus, glumiţi, nu-i aşa? Moment în care ea s-a schimbat la faţă efectiv, a holbat ochii, a înfipt mâna în cărucior şi a spus “Nu, nu glumesc! Dă-mi-l mie. Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor!” Şi în momentul acela, efectiv, s-a repezit cu mâinile la gâtul lui ca să-l strângă de gât.”, este declarația șocantă oferită de mama bebelușului de 6 luni pentru Antena 1.

Vă reamintim faptul că o profesoară a Liceului Economic din Târgoviște a încercat să sugrume un bebeluş de doar şase luni, în plină zi pe o stradă din oraș. Salvarea a venit de la un trecător care a reușit să o imobilizeze pe atacatoarea în vârstă de 52 de ani.

A trebuit să folosesc o tehnică marţială ca să-i iau mâna de acolo. Avea forţă mai mare ca mine.”, a declarat bărbatul care a salvat copilul pentru aceeași sursă.

Profesoara este cercetată de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare. De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița a deschis o anchetă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here