JOCUL DEFI: Cadoul perfect pentru copilul tău! Alege produse personalizate inedite de la PICK ME TÂRGOVIȘTE

0

 

Pick me Târgoviște este locul perfect pentru toți cei care vor să dăruiască un cadou personalizat și să-i surprindă pe cei dragi într-un mod autentic. Căni, tricouri, calendare personalizate sunt doar câteva dintre produsele pe care Pick me vi le oferă. Cadourile „Pick me!” pot fi livrate de către echipa noastră direct acasă, la serviciu sau oriunde se dorește (livrările se fac direct la ușă, gratis, doar în Târgoviște iar în alte orașe prin curier rapid, poștă sau alte servicii de curierat. 

Unul dintre produsele inedite create de Pick me Târgoviște este jocul DEFI. Cu jocul DEFI, copiii își vor descoperi propriile emoții și le vor exprima în cel mai plăcut mod, jucându-se. DEFI poate fi metoda ideală de a-i familiariza și pe copiii mai mici cu emoțiile, sub îndrumarea unui adult. De asemenea, poate fi un mod excelent de a se cunoaște si de a se distra pentru adolescenți si o adevărată provocare pentru adulti.

Cum se joacă? Se pun pionii la start. Înainte de a începe, jucătorii trebuie sa aleagă una dintre cele patru variante de joc existente. Se da cu zarul. Cine da zarul cel mai mare începe jocul și se stabilește rândul fiecărui jucător în funcție de numărul dat la la zar. La Start fiecare jucător își spune numele și o calitate pe care o are, înainte de a porni jocul. Jucatorii trebuie sa răspundă la întrebarea de pe cartonaș în funcție de imaginea pe care a picat si de varianta de joc. Anumite imagini, precum steaua dorințelor, bulinele numerotate, inimioara, sunt fixe,nu au patru variante. Cine se oprește pe Inima, oferă câte o îmbrățișare și o lauda fiecărui jucător, pe rand. Luna este refugiu. Jucătorul care are nevoie de gândire înainte de a răspunde întrebărilor sau a face ce cere jocul, se poate așeza pe Luna pana când ii vine din nou rândul. Astfel, pierde o tura, dar câștiga timp pentru a oferi cele mai frumoase povesti. La FINISH, jucătorii vor spune, imediat ce ajunge fiecare, cum s au simțit în timpul jocului și un motiv pentru fiecare zâmbesc în fiecare zi. Câștigători sunt toți jucătorii care ajung la Destinație, scopul jocului fiind cunoaștere de sine, recunoașterea și exprimarea emoțiilor, distracția alături de cei dragi.

Dacă doriți să achiziționați acest joc, Magazinul „Pick me” este deschis de luni până vineri între orele 09:00 și 19:00 și sâmbăta între orele 10:00 și 14:00. În acest timp, Furnicuța Pick livrează produse gratuit la domiciliu sau oriunde dorești, în Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here