PROGRAMUL EVENIMENTELOR DIN DECEMBRIE, LA TÂRGOVIȘTE: Află când va sosi Moș Crăciun în oraș

0
sursă foto: Facebook Cristian Stan

Astăzi, în cadrul conferinței de presă susținută de executivul Primăriei Municipiului Târgoviște a fost prezentat programul dedicat zilei de 1 decembrie 2018, dar și pentru sărbătorile de iarnă.

  • Ceremonia religioasă și militară dedicată Zilei Naționale a României va avea loc sâmbătă, 01.12.2018, începând cu ora 11.00, în Piața Tricolorului.
  • La ora 18.00 va fi aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv în tot municipiul Târgovişte
  • Moș Crăciun va ajunge la Târgoviște în data de 14 decembrie, ora 17.15, iar parada sosirii sale va urma traseul Teatrul Tony Bulandra – Bd. Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Bd. Libertății – Piața Tricolorului.
  • În perioada 14 – 16 decembrie, Moș Crăciun împarte daruri în Piața Tricolorului, astfel:
    – În 14 decembrie, începând cu ora 18:00, după paradă;
    – În zilele de 15 și 16 decembrie, începând cu ora 17:00;
  • În perioada 17 – 21 decembrie, Moș Crăciun se va afla la Primăria Târgoviște.

* Înscrierile pentru întâlnirea cu Moșul la Primărie, vor fi făcute între 3 și 10 decembrie, prin depunerea unei cereri care să conțină numărul copiilor, instituția de învățământ, numele cadrului didactic care îi însoțește și un număr de contact.
** Înscrierile copiilor pentru întâlnirea cu Moș Crăciun din Piața Tricolorului se vor face în perioada 14 -16 decembrie 2018, zilnic, începând cu ora 16:00, la scena lui Moș Crăciun din Piața Tricolorului, scrie Cristian Stan, primarul municipiului, pe pagina sa de Facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here