TÂRGOVIȘTE: Alege zilnic cea mai bună cafea din oraș, de la 5 TO GO!

0

 

Târgoviștenii sunt printre norocoșii care se pot bucura în fiecare zi de cele mai aromate cafele, pregătite la 5 TO GO, renumitul brand de cafenele care ajuns la jumătatea acestui an și la noi în oraș! 

Într-o locație caldă și primitoare, unde te porți relaxa alături de prieteni, 5 TO GO te așteaptă să încerci gama largă de cafele, capuccino, caffe latte, produse de patiserie, sandvișuri, fresh-uri, limonade, smoothie-uri sau dulciuri. Fie că vrei să bei o cafea clasică sau îți dorești să încerci cele mai sofisticate combinații de arome, la 5 TO GO totul costă doar 5 LEI.

Cafeneaua 5 TO GO este poziționată pe Centrul Vechi, lângă Primăria Municipiului Târgoviște, locație ușor accesibilă oricui. Programul de lucru al 5 TO GO Târgoviște este de luni până vineri între orele 07.30-18.30, iar sâmbăta, între orele 09.00-16.00. Pentru mai multe detalii puteți accesa numărul de telefon 0737 270 293. De asemenea, cafeneaua 5 TO GO Târgoviște este și online! Click aici pentru a vizita profilul de FACEBOOK sau INSTAGRAM.

În prezent, 5 TO GO este cel mai mare lanț de cafenele din România, fiind întâlnit în București, Iași, Constanța, Cluj, Ploiești, Pitești, Craiova, Brașov, Sinaia, Rm. Vâlcea, Câmpina, iar din mai 2018 și în Târgovişte. De asemenea, aveam plăcerea de a vă informa că 5 TO GO este prima rețea de cafenele din România care dispune de o aplicație mobilă proprie. Campania de promovare este în plină de desfășurare, iar la cafeneaua 5 TO GO puteți afla mai multe detalii despre acest proiect.

Vă așteptăm să vă bucurați de cea mai bună cafea din oraș! Iată și câteva imagini realizate pentru site-ul nostru. OMG! It”s 5 to go!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here