SÂMBĂTĂ PLINĂ DE SPORT: Fotbal, baschet și volei într-o singură zi!

0
sursă foto Total Baschet

 

Iubitorii de sport din județul Dâmbovița vor avea o zi plină, sâmbătă, 10 noiembrie, când sunt așteptați la meciurile echipelor reprezentative ale municipiului Târgoviște în competițiile interne. 

Sâmbătă, de la ora 12.30, pe Stadionul Eugen Popescu este programată disputa dintre dintre echipa de fotbal Chindia Târgoviște, liderul Ligii a II-a și Pandurii Târgu Jiu. După opt victorii consecutive, fotbaliștii pregătiți de Viorel Moldovan sunt hotărâți să mai obțină un succes de răsunet, în fața propriilor suporteri.

De la 16.30, sunteți așteptați la Sala Polivalentă, acolo unde echipa de baschet feminin a CSM Târgoviște întâlnește campioana și rivala Sepsi Sf. Gheorghe. Se anunță un adevărat meci al orgoliilor, pe care baschetbalistele lui Cătălin Tănase sunt hotărâte să-l câștige. Suportul dumneavoastră va fi extrem de important.

Tot în Sala Sporturilor, însă de la ora 19.00, vine rândul voleibalistelor să-și etaleze valoare. Târgoviștencele întâlnesc un adversar extrem de incomod, pe  UVT ACS Agroland Timișoara, echipă ce a pus piedici mai multor adversari din Divizia A1.

Weekend regal la Târgoviște! Nu ratați meciurile echipelor favorite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here