TIMP LIBER: Mira vine să cânte în acest weekend la Târgoviște! Artista va petrece Halloween-ul în Centrul Vechi

0

 

 

Hit-urile Uit de tine, Inimă nebună sau Vina, ale celebrei cântărețe MIRA, se vor auzi în acest weekend în Centrul Vechi. Artista va concerta pentru prima dată la Târgoviște, la restaurantul Villa Blanca și va fi invitata specială a petrecerii de Halloween, care se organizează sâmbătă, 27 octombrie, începând cu ora 22.00 

Mira nu vine singură în Vechea Cetate de Scaun, ci însoțită de cei de la DJ Project. Organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru a-i întâmpina așa cum se cuvine pe celebrii invitați, dar mai ales pentru a-și încânta clienții cu serviciile oferite și cu decorul special pregătit pentru noaptea de Halloween.

Cum celebra Mira a decis să-și petreacă Halloween-ul la petrecerea de la Villa Blanca, așa că vă invităm și pe dumneavoastră să faceți același lucru! Muzica live oferită de artiștii prezenți, un decor de film, cele mai alese băuturi și o atmosferă incendiară sunt doar câteva dintre ingredientele petrecerii de sâmbătă, 27 octombrie.

Dacă nu v-ați făcut încă rezervare, vă sfătuim să vă grăbiți, deoarece biletele se vând la foc continuu. Prețul unui bilet este de doar 50 de lei, iar pentru a face o rezervare la concertul Mirei, fie puteți suna la numărul 0784 443 333, fie puteți scrie pe pagina de Facebook sau puteți merge direct la adresa restaurantului, din str. Alexandru Ioan Cuza, 7, Centrul Vechi.

Nu ratați un super eveniment, la Villa Blanca, pe Centrul Vechi din Târgoviște!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here