ATENȚIE! Până la 1 noiembrie trebuie să vă schimbați casa de marcat, conform normelor în vigoare!

0

 

Au mai rămas mai puțin de 30 de zile până când trebuie să vă schimbați casa de marcat, potrivit legislației din 2018, care prevede înlocuirea obligatorie a acestora, cu modele noi, ce permit transmiterea datelor de la distanță! Termenul limită este 1 noiembrie! Atenție! Dacă nu efectuați schimbarea până la această dată, riscați amenzi cuprinse între 8 mii și 10 mii de lei. Cei care nu au reușit să-și schimbe casa de marcat până la acest moment, găsesc soluția la N&L Târgoviște! 

1 NOIEMBRIE 2018 – TERMENUL LIMITĂ PENTRU SCHIMBAREA CASELOR DE MARCAT

Specialiștii N&L Târgoviște vă vor îndruma spre produsul ideal pentru afacerea dumneavoastră. N&L asigură fiscalizarea și mentenanța caselor de marcat, oferă consiliere pentru alegerea optimă a unei soluții fiscale, instalare și întreținere și vă garantează suportul pentru rezolvarea problemelor legate de aparat și aprovizionarea cu consumabile. Departamentul case de marcat al N&L TÂRGOVIȘTE se ocupă de depanarea, instalarea și montarea caselor de marcat fiscale și a cântarelor electronice atât la sediul firmei cât și la punctele de lucru ale clienților.

GRĂBIȚI-VĂ! ACUM ESTE MOMENTUL SĂ VĂ SCHIMBAȚI CASA DE MARCAT, CONFORM NORMELOR ÎN VIGOARE DIN 2018. ALEGE CU ÎNCREDERE SERVICIILE N&L!

Pentru mai multe detalii, apelați numărul de telefon 0245.213.778, trimiteți un e-mail la [email protected] sau mergeți la punctul de lucru din str. Calea Câmpulung, nr 34, Târgoviște! 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here