INEDIT: H GAMING, singura sală de gaming din Târgoviște se va deschide în curând!

0

 

Pasionații de jocuri pe calculator își vor muta în curând “baza” pe Centrul Vechi din Târgoviște! Din data de 10 septembrie, se va deschide H GAMING, prima și singura sală de gaming din oraș. 

Deoarece comunitatea gamerilor este din ce în ce mai mare, cei care au pus bazele H GAMING s-au gândit că și Târgoviștea are nevoie de un astfel de concept! Astfel, pe Centrul Vechi s-a amenajat un adevărat paradis al gamerilor, un loc pe care fiecare persoană care iubește jocurile pe calculator și l-ar fi dorit. Aici vă puteți bucura de o partidă de gaming pe cinste, pe cele 10 calculatoare de ultimă generație sau pe consolele instalate. Locația este la îndemâna oricui, pe strada Ion Heliade Rădulescu, nr. 5. H GAMING va fi o oază de libertate dar și un punct în care oamenii pasionați vor putea trăi experienţe inedite. Aşadar, sună-ți prietenii și organizați cele mai lungi sesiuni de gaming, de dimineață până târziu în noapte!

H GAMING – Relaxează-te, socializează, bucură-te de joc! Din 10 septembrie, pe Centrul Vechi din Târgoişte! Deschiderea oficială va avea loc începând cu ora 10.00. 

Între timp, vă invităm să vizitaţi paginile de FACEBOOK şi INSTAGRAM ale H GAMING!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here