TRAGEDIE: Un tânăr de 18 ani din Aninoasa a murit înecat în stațiunea Olimp

0
Sursă foto: Antena3

Durere fără margini pentru doi părinți din comuna Aninoasa, județul Dâmbovița. Aceștia au primit astăzi vestea sfâșietoare că viața băiatul lor, în vârstă de 18 ani, a fost luată de valurile agitate ale Mării Negre. 

Tânărul a plecat astăzi de dimineață spre plaja din stațiunea Olimp, alături de mai mulți prieteni, pentru a se bucura de plajă și pentru a face o baie în mare. El nu a ținut cont de faptul că steagul roșu a fost arborat de către salvamari și s-a aventurat în marea agitată. Din cauza valurilor mari și a curenților foarte puternici, băiatul a fost tras la fundul apei și nu a mai putut ieși.

După câteva minute, un salvamar l-a observat pe tânăr şi a sărit imediat în ajutorul lui. După ce a fost adus la mal au început manevrele de resuscitare, care au fost fără succes. La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței, dar și un elicopter SMURD, însă medicii nu au mai reușit să-i salveze viața băiatului, declarându-i, în cele din urmă, decesul.

Familia tânărului este împietrită de durere și de pregătește acum de înmormântarea lui Răzvan, un copil care avea toată viața înainte.

Marea Neagră a mai luat astăzi viața altor doi bărbați, în vârstă de 40, respectiv 60 de ani,  înecaţi pe plajele din Costinești și Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here