TÂRGOVIȘTE: Accident în centrul orașului! Șoferul vinovat a fugit de la locul impactului

0
Sursă foto: dambovitanews.ro

Noapte furtunoasă la Târgoviște, în urma unui accident petrecut în centrul municipiului, în apropierea unei pizzerii. Totul a început după ce un șofer în vârstă de 26 de ani, care se afla la volanul unui BMW, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, lovind puternic un alt autoturism, marca Golf IV. Ulterior șoferul Golf-ului a părăsit locul accidentului, spune el, de frica indivizilor care se aflau în mașina ce a provocat impactul.

Oamenii legii l-au căutat pe fugar prin oraș, reușind să-i găsească autoturismul ascuns într-o parcare, aflată în apropierea unei bănci. Mai mult, polițiștii au descoperit că lunea autoturismului era spartă, bănuind că aceasta ar fi fost distrusă de pasagerii aflați în BMW.

Șoferii au fost testați cu aparatul de măsurare a alcoolemiei, rezultatul fiind negativ. Ei au fost conduși ulterior la spital pentru recoltarea testelor biologice. Tot la spital a ajuns și o tânără, pasageră într-unul dintre autoturisme, ea fiind rănită în urma impactului.

Polițiștii au întocmit dosare penale celor doi șoferi, dar și unuia dintre pasageri, bănuit că ar fi distrus mașina celui care a părăsit locul accidentului.

Sursă foto: DâmbovițaNews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here