INTERVIU: Ciprian Prisăcaru, despre obiectivele sale la Complexul Turistic de Natație

0

Vorbe pe șleau vă prezintă începând cu această săptămână “Interviul săptămânii”, rubrică în cadrul căreia vă vom prezenta opiniile și perspectivele pe care le au diferite personalități ale orașului sau ale județului în privința domeniilor în care activează și nu numai. 

În prima ediție, ne-am gândit să vorbim cu Ciprian Prisăcaru, cel care în urmă cu puțin timp a preluat fotoliul de conducere al Complexului Turistic de Natație.

Reporter: Ce ați găsit la Complexul Turistic de Natație, imediat după instalare? 

Ciprian Prisăcaru: Înainte de toate, aș putea spune că eu am participat la o parte din ce înseamnă implementarea acestui proiect, în perioada 2013-2015, cât timp am fost viceprimar și primar interimar al municipiului Târgoviște și știam, în mare parte, ce vor găsi aici. După două săptămâni de le instalare, pot spune că am găsit complex foarte bine întreținut, unde se vede că s-a muncit intens. Pe această cale, vreau să-l felicit pe fostul manager al Complexului, domnul Eugen Pătrașcu, care a format o echipă de oameni profesioniști și bine pregătiți aici și care a făcut o treabă foarte bună. Noi trebuie să menținem lucrurile frumoase care s-au făcut aici și în plus, să dinamizăm puțin activitatea pe toate palierele pentru că mereu este loc de mai bine.

R: Ce obiective aveți la Complexul Turistic de Natație? 

C.P.: În primul rând, obiectivele sunt legate de dezvoltarea infrastructurii, lucruri pe care le-am discutat cu primarul municipiului, domnul Cristian Stan. Avem proiecte foarte importante aici, printre acestea ne dorim construirea unui bazin de 25 m acoperit pentru a putea găzdui competiții internaționale oficiale. De asemenea, ne dorim dezvoltarea zonei de terenuri, construcția unui hotel și un alt proiect extrem de important, în colaborare cu FRF, construcția unui teren sintetic, în prelungirea terenurilor de fotbal pe care le avem. Sunt convins că împreună cu municipalitatea, vom implementa toate aceste proiecte.

R: Aveți în plan organizarea de evenimente aici? 

C.P.: Ne dorim cel puțin un eveniment pe săptămână. Vrem să popularizăm această zonă pentru că aici trebuie să fie principalul punct de atracție în ceea ce privește entertainment-ul. Ușor, ușor, Complexul se va transforma și într-o zona importantă de divertisment așa cum a fost și gândit.

R: Ce ne puteți spune despre perioada în care ați condus CSM Târgoviște?

C.P.: Am condus CSM Târgoviște în cea mai grea perioada din istoria clubului. Voi spune doar că eu tind să cred că în condiții de normalitate la nivelul transferurilor și nu numai, am fi putut să ne batem la titlul național,  la baschet și să menținem pleiada de rezultate foarte bune.

R: Pe cine ați vedea la conducerea CSM?

C.P:: După cum știți, acum interimatul este asigurat de domnul Cristi Savu. Eu am lucrat mai bine de 6 luni cu el acolo și vă pot spune că este un om foarte serios. Consider că rămânerea lui la conducerea CSM-ului este o opțiune foarte bună pentru că știe ce are de  făcut acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here