DÂMBOVIȚA: Directorii de școli, în febra examenelor

0
Sursă: News.ro

Dacă emoțiile examenelor de titularizare și definitivat în învățământ s-au încheiat de câteva zile,  a urmat selecția pentru funcțiile vacante de directori și directori adjuncți din unitățile de învățământ dâmbovițene. Inspectoratul Școlar Județean a organizat în acest sens înscrierea și evaluarea candidaților interesați pentru posturile vacante din anul școlar 2018-2019: 10 funcții de directori și 19 de directori adjuncți. În vederea numirii prin detașare în interesul învățământului, în baza unei proceduri specifice s-a desfășurat proba de interviu și prezentarea Planului operațional al unității de învățământ pentru care candidații și-au exprimat opțiunea.

Din cei 32 de candidați înscriși, s-au prezentat la interviu 31 și au promovat 24 de cadre didactice. Rezultatele sunt publicate pe site-ul Inspectoratului. În unele școli s-au menținut pe funcție liderii existenți, în altele echipa managerială s-a înnoit, atât la nivel de director plin, cât și de director adjunct.

Tuturor le adresăm sincere felicitări pentru curajul de a-și asuma responsabilitatea gestionării destinelor comunităților școlare dâmbovițene și mult succes în activitatea managerială în care vor debuta de la 1 septembrie 2018.

Prof. Gabriela Istrate,

Inspector Școlar General Adjunct, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here