ACCIDENT GRAV ÎN DÂMBOVIȚA: Un copil de 14 ani a furat o mașină și a intrat într-un stâlp

0

Scene șocante petrecute în această după-amiază pe Drumul Comunal 71, în dreptul localității dâmbovițene Tețcoiu. Un copil în vârstă de 14 ani a doborât un stâlp de electricitate, după ce s-a urcat într-o mașină alături de alți prieteni minori și au luat-o la goană prin sat. 

Cei patru minori au vârste cuprinse între 10 și 15 ani și sunt din comuna Mogoșani. Aceștia au profitat de faptul că părinții unuia dintre ei nu erau acasă, au luat cheile de la mașina parcată în fața porții și se pare că au plecat în trombă la scăldat.

Tânărul care s-a urcat la volan are doar 14 ani. Din cauza vitezei, el nu a mai putut să controleze mașina, iar aventura lor s-a terminat într-un stâlp de pe marginea drumului, pe care l-au pus la pământ. În urma impactului extrem de violent, toți cei patru copii au ajuns la spital, unul dintre ei, în vârstă de 15 ani, a fost rănit extrem de grav, fiind inconștient la sosirea medicilor de la Salvare. El a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Târgoviște, iar ceilalți trei la Spitalul din Găești.

Băiatul care a condus autoturismul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, furt în scop de folosință, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here