LIVE PE FACEBOOK MORTAL: O dâmbovițeancă, ucisă în accidentul din Olt

0
Sursă foto: Libertatea

Două persoane au murit în judeţul Olt, după ce şoferul unui autoturism se concentra mai mult la telefonul mobil al pasagerului său, care transmitea în direct pe Facebook, și mai puțin la drum. El a intrat pe contrasens, izbind frontal o altă maşină ce venea din sens opus. Poliţiştii au stabilit că şoferul care a provocat accidentul consumase băuturi alcoolice. 

Potrivit MDI TV, se pare că una dintre victime era din județul Dâmbovița, comuna Șotânga. Aceasta se afla în Olt la iubitul ei, cel care a transmis live accidentul și care se afla în dreapta șoferului ucigaș. Acestuia i se reproșează faptul ca a fost de acord să urce în mașină, deși știa că prietenul lui este beat. Mai mult, el l-a încurajat să circule cu viteză, după cum se observă și pe filmare. Clipul nu s-a oprit imediat după impact. În continuare, se aud oamenii din sat care încearcă să le acorde primul ajutor răniților.

Șoferul teribilist a fost reținut imediat după accident, aflându-se sub pază la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Judecătorii au hotărât arestul pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here