PLĂCEREA DE A CUMPĂRA: Vino la Magazinele Cactus!

0

Plăcerea de a cumpăra și de a te relaxa la shopping se poate traduce într-un singur mod, în Târgoviște: MAGAZINELE CACTUS! 

Fie că doriți îmbrăcăminte pentru copii, femei și bărbați, fie că trebuie să mergeți la o petrecere și aveți nevoie de cadoul potrivit sau de articole de birotica, gablonțuri, marochinărie, jucării sau produse pentru party, toate le puteți găsi într-un singur loc: la Magazinele Cactus! De mai bine de 20 de ani pe piața târgovișteană, Magazinele Cactus pun preț pe calitate, formează o echipă de profesioniști și nu în ultimul rând, întotdeauna pun pe primul loc nevoile și preferințele clienților. Magazinele Cactus sunt alegerea ideală pentru toate nevoile dumneavoastră în materie de cumpărături.

Sediul central al Magazinelor Cactus este situat pe Strada Maior Brezișeanu nr. 64, zona Balaban. Pe aceeași stradă, la numărul 27, lângă Camera de Comerț, găsiți magazinele cu produse pentru copii și accesorii. În centru, în spatele Casei Sindicatelor, pe Str. Preot Gr. Alexandrescu, se află cel de-al IV-lea magazin Cactus cu produse pentru toate categoriile de clienți. Programul nostru este de luni până vineri, între orele 9-20, sâmbătă, între 9-17, iar duminică în intervalul 9-14.  Întreaga activitate a magazinelor noastre poate fi urmărită și pe pagina oficială de Facebook. 

Dacă te-am convins că TREBUIE să faci o vizită la Magazinele Cactus, mergi chiar acum și bucură-te de cumpărături! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here