INCREDIBIL! “Pune-l bă în genunchi și rupe-i gâtul!” Prin ce a trecut un dâmbovițean la protestele din Capitală

0
Sursă: B1 TV

Zeci de mii de oameni s-au strâns în ultimele zile în Piața Victoriei pentru a-și striga nemulțumirea față de modificarea codurilor penale, pe care guvernanții vor să le aplice. Unii oameni au trecut prin episoade de îmbrânceli cu jandarmii, iar manifestanţii au fost chiar târâţi pe jos de către aceștia, care au încercat să îi ridice şi i-au avertizat că vor interveni în forţă.

Ștefan Popescu, un dâmbovițean care se afla în București, în zona în care aveau loc manifestațiile, a avut parte de un tratament asemănător din partea jandarmilor. Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, acesta povestește: 

 

 

 

 

 

Ulterior, am luat legătura cu acesta pentru a ne explica mai pe larg de s-a întâmplat mai exact în acel moment.

Pur și simplu mergeam pe acolo și am întrebat pe cine mai bat în seara asta… Imediat m-au luat cu forța, de umăr, m-au împins și m-au băgat în dubă. M-au întrebat de ce sunt “șmecher”.  Unul a zis “pune-l bă în genunchi și rupe-i gâtul”. Mi-au vorbit extrem de urât. În dubă mi-au luat datele și din fericire după m-au lăsat să plec, nu înainte de a-mi spune ca data viitoare să învăț să vorbesc., povestește Ștefan indignat.

Lăsăm să trageți dumneavoastră concluziile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here