INEDIT: Workshop despre sarcină și implicațiile psihologice susținut de Mihaela Ghercă

0

Sarcina şi naşterea unui copil sunt evenimente unice, pline de bucurie şi speranţă. Să devii părinte este cu siguranţă una dintre cele mai tulburătoare experiențe ale vieţii, însă și cea mai frumoasă. Maternitatea este un eveniment natural, spontan, însă în realitate pentru unele femeii, lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Experienţa maternităţii este însoţită de schimbări mai mult sau mai puţin controlate, în funcţie de istoria personală, de mediul socio-economic, de susţinerea familială, de stabilitatea psihică a femeii însărcinate. În România, viitorii părinţi şi cei ce deja se bucură de acest statut sunt obişnuiţi să se informeze, adesea, cu privire la aspectul medical al sarcinii, să citească ghiduri dedicate aspectelor fizice ale acesteia şi ale maternităţii, neglijând aspectele psihologice.

În acest context, psihologul clinician Mihaela Ghercă va susține în data de 5 iulie 2018, în intervalul orar 17.00 – 19.00, la etajul VI al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, un workshop inedit prin intermediul căruia va vorbi despre maternitate ca un privilegiu al vieţii de familie. Evenimentul își propune să explice o serie de senzaţii, emoţii şi întrebări prin care trece orice femeie însărcinată, ori care se pregăteşte să devină mamă sau orice cuplu care se pregătește pentru o nouă etapă a vieții – a deveni părinte.

Taxa de participare este o donație de minimul 10 lei, iar banii strânși vor fi folosiți în vederea achiziționării echipamentului necesar pentru Terapia prin Muzică în secțiile OG I, OG II și Neonatologie. Orice persoană interesată este așteptată la acest eveniment inedit susținut de psihologul Mihaela Ghercă.  Pentru întrebări suplimentare puteți suna la numărul de telefon: 0733 372 284 sau accesând pagina evenimentului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here