DRAMATIC! Un tânăr și-a pierdut viața după ce a adormit la volan

0

Nenorocire mare petrecută astăzi de dimineață, în jurul orei 5:30, pe DN 71, la intrarea în localitatea dâmbovițeană Pucioasa. Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața într-un mod cumplit, după ce a intrat frontal cu mașina într-un tir care circula regulamentar din sens opus. Din primele date ale polițiștilor se pare că șoferul mașinii ar fi adormit la volan, nemaiavând control asupra autoturismului pe care îl conducea. Eforturile medicilor de a-l readuce la viață de bărbat au fost zadarnice, aceștia constatând decesul.

Traficul a fost blocat o bună perioadă de timp, fiind deviat pe DJ 721B – Brănești. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestei tragedii.

UPDATE: Tânărul mort în accidentul din această dimineață care s-a produs la intrarea în orașul Pucioasa suferea de afecțiuni psihice și se afla sub supraveghere și tratament permanent de specialitate. În ultima perioadă a refuzat tratamentul iar noaptea trecută a petrecut-o nedormind. Dimineața a plecat cu autoturismul în jur de ora 5:00 către o destinație necunoscută de nimeni, părinții aflând de faptul că a plecat de acasă și că a fost implicat într-un accident de la procurori abia în jurul orei 8:00, titrează Pucioasa Veselă pe o pagină de socializare. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here