PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA: 17 persoane duse la audieri

0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale,  specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești și de la Direcția Silvică Dâmbovița, au efectuat în această dimineață 20 de percheziții la 19 persoane fizice și la sediul unui ocol silvic. În urma perchezițiilor efectuate oamenii legii au indisponibilizat aproape 176 de m³ de material lemnos, de diverse esențe, două drujbe și mai multe documente cu regim silvic.

Descinderile au loc pe raza localităților Târgoviște, Pucioasa, Fieni, Valea Lungă, Șotânga, Pietroșița, Brănești, Bezdead, Vulcana Băi și Buciumeni. În urma acestora, 17 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului pentru audieri.  Persoanele sunt bănuite că, în perioada 2017-2018, ar fi tăiat și comercializat fără drept material lemnos.

Activitățile sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal instrument la nivelul Serviciului de Ordine Publică și beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here