SPORT: Dâmbovița în TOP la ONSȘ

0
Sursă: Radu Chirita Photography

Trei echipe au reprezentat județul Dâmbovița la fazele finale ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Este vorba despre echipa de baschet feminin a Liceului Teoretic Petru Cercel Târgoviște și de cele de baschet masculin și fotbal ale Colegiului Național Ienăchiță Văcărescu Târgoviște. 

Elevele de la Petru Cercel au reușit să obțină medalia de aur și locul 1 pe țară la Turneul Final disputat la Râmnicu Vâlcea. După ce anul trecut, aurul le-a fost luat chiar din Sala Polivalentă, de formația reprezentantă a județului Teleorman, în 2018, fetele noastre și-au luat revanșa și au triumfat la finalul întrecerii.

Baschetbaliștii de la Ienăchiță Văcărescu au obținut un rezultat onorabil la Buzău, acolo unde au concurat cu cei mai buni sportivi din țară. În ciuda acestui fapt, elevii profesoarei Camelia Păunescu s-au întors acasă cu un gust amar în urma unei organizări jenante, dar și a unui arbitraj derizoriu, care a tras în jos echipa dâmbovițeană de la obținerea unei medalii. Chiar dacă nu au ocupat podiumul la final, sportivii noștri au demonstrat cât sunt de valoroși și sunt hotărâți să își ia revanșa anul viitor.

Și echipa de fotbal a Colegiului Ienăchiță Văcărescu s-a întors cu fruntea sus de la Turnu Măgurele, acolo unde s-a disputat faza finală a ONSȘ. Băieții pregătiți de Ciprian Iugulescu au reușit și ei să completeze panoul de excelență al instituției. Locul 5 pe țară este rezultatul remarcabil pe care l-au atins liceeni de la Ienăchiță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here