E sâmbătă seară și tu până acum nu ai nicio idee de cum te-ai putea relaxa sau pe unde poți ieși în Târgoviște. Pentru că orice weekend reprezintă momentul în care ne desprindem de activitățile din timpul săptămânii și căutam să facem lucruri pe care nu ni le-ar permite timpul in mod obisnuit, ne-am hotărât să-ți oferim câteva opțiuni pentru a avea o seară de sâmbătă pe cinste!

Noaptea Muzeelor

Este seara ideală să dați o tură pe la toate muzeele târgoviștene sau de ce nu, să priviți orașul de sus, chiar de pe Turnul Chindia! Până la ora 24.00 aveți intrare gratuită și credem că ar trebui să profitați de acest lucru!

Mergi la cinema! A apăut Deadpool 2 

Dacă nu sunteți mari iubitori de cultură, vă puteți relaxa la un film. Cinematograful din Târgoviște, din zona CFR, este la fel “actualizat” ca cel din Ploiești, de exemplu. Celebrul film Deadpool are și o parte a II-a, iar dacă nu ați văzut-o încă, noi considerăm că în această seară este momentul. Grăbește-te… la 21.55 începe filmul!

Clasic. Ia-ți prietenii și ieșiți la un suc

Am înțeles! Ești un mare cinefil și deja ai văzut filmul, altfel închideai acest articol și fugeai la film. Atunci, pune mâna pe telefon, sună-ți câțiva prieteni și ieșiti la un suc/bete/șpriț  pe Centrul Vechi! Cu siguranță, veți găsi și o terasă unde să vedeți meciul dintre Concordia Chiajna și Dinamo sau pe cel dintre Villarreal și Real Madrid. Această variantă nu dă greș niciodată!

Ieși la club

Prea plictisitor să stai la terasă și să te uiți la meci? Vrei ceva mai dinamic? Vrei să dansezi? Atunci caută-ți niște haine interesante prin dulap și pregătește-te de petrecerea de la Belvedere Studio! În această seară, clubul târgoviștean găzduiește concertul celor de la Focus Band, iar atmosfera va fi, cu siguranță, incendiară.

Sperăm că ți-am fost de folos și îți dorim un weekend distractiv și relaxant!

Sursă foto: Târgoviștea în imagini 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here