Chindia Târgoviște a învins astăzi, pe teren propriu, în derby-ul rundei 36 din Liga a II-a, pe CS Afumați, principala contracandidată la locul de baraj. Târgoviștenii au câștigat partida de pe Eugen Popescu cu 2-1, grație golurilor lui Cherchez, (21) și Stoica (65).

Prima reușită a venit în urma unui henț în careu al lui Buzea, arbitrul dictând penalty. Căpitanul echipei, Cristian Cherchez a bătut hotărât, în dreapta porții adverse și a deschis scorul. Replica oaspeților a venit în minutul 50, Olariu a scăpat singur pe contraatc și a reușit să-l învingă pe tânărul portar, Marian Aioani. În minutul 65, Neguț a pornit o acțiune frumoasă, a centrat pentru Crinel Stoica care a înscris din lateral stânga și a stabilit scorul final.

Astfel, în proporție de 100%, echipa de sub Turnul Chindia va juca barajul de promovare în Liga 1, programat pentru 9 și 13 iunie. Meciul a fost privit pe viu de peste 1500 de oameni care, în ciuda vremii mohorâte, au rămas alături de favoriții lor.

A fost ultimul joc disputat pe teren propriu din actuala stagiune, Chindia se va deplasa în etape următoare la Călărași, pentru un meci al orgoliilor, împotriva liderului, Dunărea Călărași. În ultima rundă, jucătorii târgovișteni vor câștiga la masa verde meciul cu Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here