TÂRGOVIȘTE: Se curăță orașul de insecte

0
Sursă: Gazeta vâlceană

Primăria Municipiului Târgovişte anunță prin intermediul unui comunicat de presă că în perioada 18 mai – 24 mai 2018, în intervalul orar 5:30 – 10:30  , se vor efectua acţiuni de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi, gândaci, etc.), prin pulverizare aeriană, pe toată suprafaţa municipiului Târgovişte, inclusiv în cartierele Priseaca şi Sagricom. În care vremea va fi nefavorabilă la termenul menţionat, acțiunea se va reprograma pentru următoarea zi propice acestei activităţi.

Se vor folosi substanţe produse de Divizia Bayer şi avizate de Ministerul Sănătăţii Publice. Menționăm faptul că produsele folosite nu sunt dăunătoare pentru oameni şi nici pentru mediul înconjurător, însă sunt toxice pentru albine şi organismele acvatice.

Pentru evitarea intoxicaţiilor familiilor de albine se vor lua măsuri de închidere a stupilor sau de îndepărtare a acestora la o distanţă de 10 km faţă de locul unde se execută tratamentul. De asemenea, trebuie evitat păşunatul şi consumul de fructe în zonele supuse tratamentului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here