You did it again!

0

Echipa CSȘ – CSM Târgoviște este campioana României la baschet feminin U18! Fetele pregătite de Cătălin Tănase și-au păstrat titlul câștigat în primăvara trecută la Târgu Secuiesc. Anul acesta, în urma turneului disputat în Sala Sporturilor din municipiu, baschetbalistele de aur ale Târgoviștei și-au redobândit statutul de campioane, câștigând toate partidele din cadrul seriei finale. Partida decisivă s-a jucat duminică, împotriva echipei din Cluj Napoca, tranșată de CSȘ – CSM cu scorul de 57-50. A fost un sezon fără greșeală pentru târgoviștence, care au ridicat trofeul în fața propriilor suporteri, a familiilor și prietenilor lor, veniți în număr mare să le susțină.

“Gurile de foc” ale formației noastre au fost Carla Popescu și Alexandra Ghiță, cele două reușind să înscrie împreună 31 de puncte, din totalul de 57 ale echipei. Desigur, un aport important l-au avut și celelalte baschetbaliste conduse de Tănase, însă evoluția celor două este demnă de apreciat. Acestea au fost alese și în BEST FIVE-ul competiției, alături de Irina Părău, Nicolet Orban și Sonia Cazacu. De la Târgoviște, baschetbalista Ștefania Cătinean a mai primit distincția de “cea mai bună pasatoare” a turneului.

Printre spectatorii de lux, veniți să susțină echipa CSȘ-ului în meciul decisiv, se numără primarul orașului Cristian Stan, cel care a înmânat trofeul campioanei, dar și fostele jucătoare legendare ale Târgoviștei, Monika Boriga și Ancuța Stoenescu, cea din urmă oferind medaliile de aur fetelor noastre.

“Mica Jordan” de la Târgoviște, Carla Popescu a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare, după terminarea turneului.

Am început acest proiect în urmă cu 4 ani alături de o echipă minunată, un staff tehnic extraordinar și am întalnit oameni care ne-au susținut pănâ în ultimul moment, indiferent de situație. Am avut parte de cele mai frumoase momente împreuna și performanțe remarcabile! Multumesc Targoviște!“, a fost mesajul sportivei originare din Târgu-Jiu.

De la mii de kilometri depărtare, tocmai din SUA, alături de fostele sale colegele a fost și Anamaria Vîrjoghe, MPV-ul turneului de anul trecut. Aceasta a privit meciul împotriva Clujului, live, pe Youtube. Baschetbalista a scris pe un cont de socializare “100% târgovișteancă”, ca descriere la o poză realizată în timp ce viziona partida.

Cel mai probabil, o mare parte din garnitura campioană va continua la echipa pregătită Cătălin Tănase și sezonul în viitor. Rămâne de văzut dacă vor putea evolua cu echipa de senioare în Liga Națională.

Foto: Facebook CSM Târgoviște

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here