Tineri de succes

0

Când eşti destinat să faci un lucru în viaţă, nimic nu poate sta în calea ta. Când perseverenţa, talentul şi dorinţa se îmbină cu o muncă asiduă, visul tău poate deveni realitate. Astăzi vom vobri cu una dintre cele mai norocoase fete de pe meleagurile dâmboviţene, devenită acum model internaţional. Şi-a stabilit ţelul în viaţă, iar acum îşi trăieşte visul în cele mai exotice părţi ale lumii, unde unii dintre noi doar cu gândul putem ajunge. Este vorba despre Andreea Gheorghe, care la doar 19 ani este pe cale să devină unul dintre cele mai de succes modele internaţionale. Frumoasa tânără originară din Târgovişte a fost de acord să ne răspundă câtorva întrebări, într-un interviu în exclusivitate pentru vorbepesleau.ro

R: Bună, Andreea şi îţi mulţumesc pentru că ţi-ai făcut timp pentru acest interviu! Pentru început aş vrea să ştiu de unde a venit pasiunea pentru modeling?

A: Pasiunea pentru modeling am descoperit-o încă din copilărie. Iubeam să pozez, să îmbrac ţinute concepute chiar de mine şi să le prezint prietenilor şi apropiaţilor mei. În liceu totul s-a concretizat. Am început să defilez la început pentru diferite ateliere din oraşul local, iar mai apoi am fost recrutată de o agenţie de modele. De acolo, visul meu a prins aripi.

R: Multe fete de vârsta ta pot doar să viseze la ceea ce faci tu? Care sunt părţile bune, dar cele proaste în aceast job?

A: Aţi punctat foarte bine că există şi părţi bune, dar şi părţi rele. Aş putea spune că cele mai uimitoare lucuri reprezintă ţările pe care am ocazia să le vizitez, oamenii pe care îi cunosc, culturile pe care le descopăr şi amintirile pe care le creez. A fi model nu însemnă doar să defilezi pe un podium. Totul ţine de atitudine, de expresivitate. Lucruri la care trebuie să lucrezi mult înainte de a începe. Sunt şi momente tensionate, multă agitaţie, multe ore de muncă, dar când faci ce îţi place, nu vei simţi nicio zi că mergi la muncă.

R : Eşti un exemplu pentru toţi tinerii de vârsta ta, care a ştiut încă de mică care-i va fi drumul în viaţă. Cui i se datoreză acest lucru?

A: Familia mea a fost mereu lângă mine şi m-a sprijinit în tot ceea ce mi-am propus. Mereu m-au încurajat şi mi-au dat aripi. Le sunt recunoscătoare. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a sortit să aleg drumul acesta. Mă simt binecuvântată!

R: Câte ţări ai vizitat pănă acum?

A: Am vizitat peste 30 de ţări. Am trăit experienţe minuntate în India, Turcia sau Spania, iar în viitorul foarte apropiat voi pleca în Canada şi America.

R: Cu siguranţă cititorii sunt curioşi dacă ai iubit. Deci?

A: Viaţa de model este foarte agitată, de aceea, pe plan personal nu am investit foarte mult timp. Răspunsul este nu. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor. Sunt o persoană spontană.

R: Andreea îţi mulţumesc pentru timp şi îşi doresc mult succes în tot ceea ce faci!

A: Mulţumesc din suflet!

 

Întreaga activitate a Andreei o puteţi urmări atât pe pagina sa de Facebook – Andreea Gheorghe, dar şi pe profiul său de Instragram – andreeaighe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here