Regal baschetbalistic la Târgovişte

0

Vor fi 5 zile pline de baschet în Sala Sporturilor din Târgovişte, acolo unde se desfăşoară Turneul Final din cadrul Campionatului Naţional de Baschet – U18 feminin. Echipa pregătită de Cătălin Tănase, CSŞ – CSM Târgovişte, a reuşit să obţină titlul naţional, anul trecut, iar acum va trebui să-şi apere trofeul câştigat la Târgu Secuiesc.

6 echipe participă la ultima fază a competiţiei, iar lupta va fi una extrem de aprigă! Printre combatante se numără ASC Napoca Baschet Cluj, Lapi Dej, Olimpia Bucureşti, CSU Braşov, CSŞ Sfântu Gheorghe şi evident, echipa locală, CSŞ – CSM Târgovişte. Fetele nostre vor disputa meciurile de miercuri, joi, viner şi sâmbătă, de la ora 18.00, iar duminică, în ultima zi a competiţiei, partida împotriva principalei rivale la titlu, ACS Napoca Baschet Cluj, va debuta la ora 13.00.

Aportul spectatorilor va conta foarte mult pentru campioanele “en-titre”, de aceea sunteţi aşteptaţi în număr cât mai mare, la Sala Polivalentă, pentru a vă susţine favoritele!

Garnitura cu care Târgoviştea a cucerit titlul anul trecut este schimbată, în proporţie de 50%. MVP-ul turneului din 2017, Anamaria Vîrjoghe nu mai face parte din lotul CSŞ-ului, aceasta transferându-se vara trecută în SUA. De asemenea, fundaşul titular al echipei, Daiana Tănase nu a avut drept de joc la categoria U18, fiind cu un an mai mare decât colegele sale. Cătălin Tănase a adus la Târgovişte câteva jucătoare extrem de valoroase, care să ajute la menţinerea titlului câştigat în aprilie, anul trecut. Printre acestea se numără Laura Vaida, Denisa Vaţi, Ştefania Cătinean, Alexandra Robotin, Maria Vreme, Claudia Cristea sau Laura Breban. Trebuie menţionat faptul că, în urmă cu câteva zile echipa feminină U20 a CSŞ – CSM Târgovişte a curcerit titlul naţional la această categorie de vârstă. Puteţi vedea programul integral al jocurilor, în forografia de mai jos.

Mult succes, fetelor!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here