PSD DÂMBOVIȚA: Prima conferință de presă după alegerea noii echipe de conducere

0

 

Noua echipă de conducere a Partidului Social Democrat Dâmbovița a organizat miercuri o conferință de presă în care au fost discutate mai multe subiecte. Unul dintre acestea se leagă de întâlnirea Biroului Politic Județean.

Astăzi, la prima ședință de Birou Politic Județean am invitat toți primarii PSD. Cred că este în primul rând un gest de demnitate, gest de recunoștință față de primarii noștri să vină la această ședință a BPJ în care arondăm vicepreședinții pe zonele din județul Dâmbovița, vom discuta privind organizațiile specializate din cadrul PSD Dâmbovița și vom avea o analiză asupra Consiliului Județean Dâmbovița, analiză pe care o va prezenta președintele CJD. De astăzi, PSD Dâmbovița a intrat oficial în campanie electorală”, a declarat noul președintele al PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan.

Vă reamintim că după Conferința Extraordinară din 19 ianuarie Corneliu Ștefan a fost ales președinte al PSD Dâmbovița, Titus Corlățean, președinte executiv și Cristian Stan, secretar executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here