3 motive SMART pentru a achizitiona un pantofar in apartamentul tau

0

Impactul pe care casa ta il are asupra persoanelor ce ii trec pragul este in stransa legatura cu holul acesteia, fiind prima incapere cu care au contact. Chiar daca spatiul de depozitare este limitat de dimensiunile acestei incaperi, asta nu inseamna ca nu se pot gasi solutii practice pentru ca acesta sa arate cat mai bine. In functie de stilul pe care l-ai abordat in momentul in care ai amenajat casa, trebuie sa ai in vedere si decorarea acestui spatiu in acelasi ton cu restul spatiilor. 

Daca iti doresti un hol cat mai incapator si care sa ofere senzatia de loc aerisit si spatiu, asigura-te ca vei achizitiona un pantofar in care sa iti depozitezi toata incaltamintea. Astfel, te vei bucura de mult mai mult spatiu. In cazul in care ai dubii la alegerea lui, poti sa vezi toata gama de pantofare de la Homelux si cu siguranta il vei gasi pe cel potrivit stilului tau. 

Iata 3 beneficii pentru care trebuie sa cumperi un pantofar pe care sa il amplasezi in holul apartamentului tau:

  1. Este practic si incapator, avand diferite specificatii 

In functie de dorintele si nevoile tale, poti alege un pantofar care sa se plieze perfect pe ele. Inainte de a merge sa il achizitionezi pe cel potrivit tie, calculeaza rapid numarul perechilor de incaltaminte pe care le ai si pe care doresti sa le depozitezi in el. 

Ia in considerare faptul ca le poti depune doar pe cele specifice anotimpului curent, asta daca ai o debara sau un alt spatiu unde le poti pastra pe cele pe care nu le porti in perioada respectiva. Daca acest lucru nu se intampla, atunci tine cont de toate detaliile necesare cand alegi dimensiunile pantofarului si mai ales de felul in care vrei sa fie distribuit spatiul din el. Acesta poate sa fie cu sertare sau rafturi cu usi.

  1. Iti ofera spatiu liber in restul holului 

In momentul in care ai achizitionat un pantofar, incaltamintea pe care obisnuiai sa o tii langa usa, va fi depozitata in el. Asadar, spatiul acela va ramane mereu liber. Holul tau va fi liber daca vei alege sa achizitionezi un asemenea obiect de mobilier de dimensiuni relativ mai mari, care sa aiba incorporat si un scaunel pe care poti sta pentru a te incalta sau chiar un suport pentru umbrele sau palarii. Astfel, toate celelalte elemente pe care depozitai lucrurile inainte vor disparea. 

  1. Daca vrei sa arunci o ultima privire tinutei tale, el este acolo sa te ajute 

Pantofarul, pe langa functia practica pentru depozitarea perechilor de incaltaminte pe care obisnuiai sa le tii pe jos, mai are si o alta utilitate daca este dotat cu o oglinda. Astfel, acesta te poate ajuta la un ultim retus inainte de a iesi pe usa, daca vrei sa arunci o privire tinutei pe care o porti. Daca ai achizitionat un astfel de obiect, te poti incalta si uita ulterior la outfit-ul complet, fara a fi nevoit sa mergi pana la dulapul din dormitor unde ai oglinda. 

Acum ca ai aflat cateva dintre motivele SMART pentru care poti achizitiona un pantofar, asigura-te ca il alegi pe cel ce se integreaza perfect in stilul apartamentului tau si raspunde tuturor nevoilor tale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here