TÂRGOVIȘTE: Se lucrează la modernizarea infrastructurii rutiere în mai multe zone din oraș. ÎNCEP LUCRĂRILE PE CENTURĂ!

0

Administrația publică locală din Târgoviște a demarat lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere în mai multe zone din oraș. Marți s-a turnat primul strat de asfalt pe strada Nifon, din zona Tribunalului Nou. Edilul Cristian Stan spune că intervențiile de reabilitare a infrastructurii vor continua în ritm susținut, iar săptămâna acesta sunt programate lucrări pe străzile Tighina, Miron Costin și Ileana Sărăroiu. În cadrul conferinței de presă susținută miercuri dimineață, primarul a vorbit și despre intervențiile din cartierul târgoviștean Priseaca.

Iată că în cartierul Priseaca, în doi an și jumătate, administrația locală târgovișteană a reușit să implementeze două proiecte care însumează 7km de drumuri județene reabilitate și modernizate. Avem semnat contractul de execuție pe încă 2 străzi din acest cartier, urmând ca acestea să debuteze după lucrările de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare. De asemenea, se lucrează la extinderea rețelelor de canalizare pe strada Zorilor, astăzi se va intra și pe strada Ciocârliei și aici mă refer la străzile din cartierul Romlux din Târgoviște, care, de asemenea, are nevoie de intervenția administrației publice locale.”, spune Cristian Stan.

Edilul urbei a vorbit și despre lucrările care vor debura pe centura orașului,

”Pot să vă spun că săptămâna viitoare vom semna contractul pentru lucrările de pe centură. Execuția de lucrări va fi împărțită în 5 loturi și sper ca de anul acesta și până la jumătatea anului viitor să avem rezultate foarte bune pe proiectul de centură, chiar să fie finalizat.”, a mai adăugat Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here