ȘEDINȚA FESTIVĂ A CONSILIULUI LOCAL TÂRGOVIȘTE: Cristian Stan – ”Vă mulțumesc vouă, târgoviștenii care iubiți acest spațiu incredibil și-l prețuiți ca atare!”

0

Duminică, în a tria zi din cadrul sărbătorii ”Zilele Cetății Târgoviște 2019”, în Sala Tronului de la Curtea Domnească, a avut loc Şedinţa festivă a Consiliului Local Municipal Târgovişte. 

A fost un moment cu adevărat special, în cadrul căruia s-au acordat premii, distincții și au fost recunoscute meritele celor care au adus cinste orașului în ultima vreme. Administrația publică locală a acordat o diplomă de recunoştinţă echipei de fotbal Chindia Târgoviște pentru promovarea în prima ligă. De asemenea, a fost acordat titlul de „Cetățean de Onoare” colonelului Gheorghe Șerban și profesorului  Florin Mihail Filipoiu. S-au oferit diplome de recunoştinţă şi  elevilor târgovișteni care au obținut  rezultate extraordinare la olimpiade și concursuri internaționale.

La eveniment au participat și oficialități din Republica Moldova, Italia și Spania cu care municipiul este înfrățit. Iată mesajul primarului Cristian Stan, transmis cu ocazia acestui eveniment.

”La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, prieteni târgovișteni! La mulți ani tuturor celor care, într-un fel sau altul, sunteți legați de acest oraș frumos!
Vă spun bun venit tuturor și vă mulțumesc fiecăruia pentru faptul că sunteți astăzi alături de noi, într-un moment special, un moment de sărbătoare a comunității.
Îmi place să cred că „Zilele Cetății” au îmbrăcat mult mai complex semnificația unei sărbători a localității și au transformat-o în ceva mai mult decât o petrecere în aer liber. E vorba de o stare de spirit unică, o povocare a patriotismului local de bun gust, o tresărire a mândriei de târgoviștean. Ne întâlnim laolaltă, prieteni vechi și noi, ne regăsim în spațiul acelorași ziduri istorice, concitadini de diferite vârste, profesii, pasiuni și ne bucurăm cu toții de același moment. E ceva ce depășește un simplu târg sau concert și sunt onorat că fac parte din acest suflu vibrant al comunității.
Pentru mine, repet asta de fiecare dată cu mândrie, TÂRGOVIȘTE înseamnă ACASĂ! Este locul de care nu m-aș putea despărți niciodată… Nici măcar nu-mi pot imagina asta. Nu mă pot închipui altfel, decât aici unde m-am născut, unde am învățat, unde am crescut să fiu cel care sunt astăzi, unde îmi sunt familia și prietenii. Iar funcția de pe care o ocup astăzi e o cinste pe care nu o pot descrie în cuvinte.
De aici derivă și munca uriașă prin care încerc să răsplătesc încrederea concitadinilor noștri. E un efort asumat de transformare a orașului, pe care l-am început acum câțiva ani și pe care sunt bucuros să-l văd împlinindu-se în fiecare zi, în fiecare lună. Târgoviștea noastră s-a schimbat enorm în bine și lucrurile nu se opresc aici. Eu sunt un om de cuvânt și n-am uitat nicio virgulă din ce am promis. Celor mulți care îmi spun mereu cât de frumos s-a transformat orașul – le mulțumesc din suflet. Celor care au în continuare așteptări punctuale – le spun că nu vor fi dezamăgiți. Iar celor care nu văd nimic bun în jurul lor – le spun să deschidă puțin ochii și să aibă mai multă bună-credință.
Eu le mulțumesc tuturor! Știu că o Cetate cu un trecut atât de glorios nu poate fi decât pretențioasă cu privire la viitorul său. Le mulțumesc celor care sunt alături de mine, echipei din Primărie, partenerilor instituționali și privați, investitorilor care își dezvoltă aici proiecte de succes și devin parte a comunității noastre. Dincolo de toți, vă mulțumesc vouă, târgovișteni care iubiți acest spațiu incredibil și-l prețuiți ca atare!
La mulți ani! Să avem o sărbătoare frumoasă!”

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here