DÂMBOVIȚA: Peste 180 de șoferi au fost amendați în weekend din cauza vitezei

0

În ultimele două zile, polițiștii de la rutieră au sancționat contravențional peste 180 de conducători auto care rulau cu viteză excesivă. Totodată, în cazul a nouă dintre ei, a fost dispusă și măsura complementară a reținerii permisului de conducere ca urmare a depășirii limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.

În perioada 9-10 august a.c., polițiștii rutieri au acționat pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

În cadrul acțiunilor din teren, polițiștii au controlat 412 autovehicule și au constatat o infracțiune contra siguranței circulației pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au sancționat contravențional 185 de șoferi pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Față de nouă dintre aceștia a fost dispusă și măsura complementară a reținerii permisului de conducere întrucât au fost depistați în timp ce rulau cu o viteză cu peste 50 de km/h mai mare decât limita legală.

Și astăzi, 11 august, polițiștii vor acționa pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație, produse în special pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here