DÂMBOVIȚA: Lucrări de asfaltare în Doicești, Vulcana Pandele și Vulcana Băi

0

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, alături de deputatul Corneliu Ștefan, a efectuat în data de 11 iulie 2019, o vizită de lucru la mai multe obiective de investiții derulate de CJD în județul Dâmbovița.

Prima oprire a avut loc în localitatea Vulcana-Pandele, unde se desfășoară lucrări de asfaltare pe DJ 712 B, pe o lungime de 8,7 km, între Vulcana-Pandele și Vulcana-Băi. Proiectul, finanțat de CJD prin Programul Operațional Regional, are o valoare totală de 3.388.947,6 lei. Stadiul fizic al lucrărilor este de peste 70%, iar în prezent se toarnă al doilea strat de asfalt.

O altă oprire a fost la Doicești, unde se derulează un proiect de reabilitare, modernizare a unui număr de șapte drumuri locale, cu o lungime de 5,5 km, printr-un contract de asociere între CJD și primăria Doicești, cu cote de cofinanțare de câte 50%. Proiectul are o durată de 5 luni, iar lucrările au debutat săptămâna aceasta. Valoarea totală a contractului este de 4.094.693 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here