REDUCEȚI VITEZA! Peste 600 de amenzi în două zile. Polițiștii dâmbovițeni au ieșit cu radarul TRUCAM pe străzi. Cât durează acțiune

0

Începând de luni, timp de o săptămână, în perioada 1– 7 aprilie 2019, structurile de poliție rutieră desfășoară, la nivel național, o acțiune, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală, prevăzută în Calendarul de activități al TISPOL.

În cadrul acţiunii, sunt folosite zilnic echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, pentru depistarea în trafic a conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză şi sancţionarea promptă a acestora.

Astfel de activități sunt organizate și în Dâmbovița. Astăzi, la orele prânzului, activitățile s-au desfășurat pe DN71-Ulmi, acționându-se cu TRUCAM-ul.

Potrivit polițiștilor, în primele două zile de acțiune, poliţiştii dâmbovițeni au aplicat 547 de sancțiuni contravenționale și au verificat 698 de autovehicule. De asemenea, față de 16 conducători auto a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here