CINE SUNT CEI 16 BOBOCI CARE SE LUPTĂ PENTRU TITLURILE DE MISS ȘI MISTER ”IENĂCHIȚĂ VĂCĂRESCU”

0

 

Ți-ai dorit vreodată să vizitezi vestul sălbatic? Sau poate chiar să rămâi definitiv într-unul dintre satele pline de cowboy neînfricați, de domnițele aflate la ananghie sau chiar de șerifii care sunt gata oricând să te apere, cu prețul vieții lor? Dacă ai răspuns “Da!” imediat ce ai citit întrebarea, atunci ai ajuns în locul potrivit! Câțiva cowboy au ajuns la Colegiul Național “Ienachiță Văcărescu” și au ales cei mai frumoși, carismatici și talentați boboci pentru a se muta în satul lor. Dar oricât de mult și-ar dori, doar șase din cei șaisprezece pot rămâne în sat, și asta doar dacă vor trece de probele impuse de cowboy-i satului!

În altă ordine de idei, Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu Târgoviște organizează vineri, 29 martie, la ora 18:30, la Clubul Studenților, BALUL BOBOCILOR – EDIȚIA 2019. Invitat special va fi celebrul artist Dorian Popa. În cele ce urmează, vă invităm să-i cunoașteți pe cei 16 boboci.

Perechea numărul 1 este formată din: Daria Pițigoi și Radu Caracaș

Daria, o persoană mereu cu zâmbetul pe buze, privește Balul Bobocilor ca pe un nou început, dar în același timp un test de abilități. Dansul este una din pasiunile sale, așa că proba de dans va fi una pe care o va trece cu note perfecte. O fire competitivă, Daria este hotărâtă să câștige titlul de „Miss Boboc 2018-2019”, dar și să încerce lucruri noi, cât mai diversificate. Motto-ul ei este „Cu zâmbetul tău poti schimba lumea, dar nu lăsa lumea să îți schimbe zâmbetul.”, un motto pe care îl respectă în fiecare zi.

Radu, un băiat mic de înălțime, spune ca va „sări” la nivelul așteptărilor noastre participând la Balul Bobocilor, unde va arăta juriului, dar și publicului, de ce este în stare. El spune că, cu toate că încă se descoperă, este o persoană sociabilă și prietenoasă, calități dezvoltate în urma citirii unei cărți, care i-a schimbat total felul în care privește lucrurile. Radu crede că experiența balului îl va ajuta în viitor, dorind să își construiască o carieră în jurul oralității. Firea sa prietenoasă, dar și atitudinea sunt calitățile care vor surprinde juriul, crede el. „Nu-ți limita provocările, provoacă-ți limitele.” este motto-ul său, astfel că îl respectă acceptând diferite provocări pe care le întâmpină.

Perechea numărul 2 este formată din: Geanina Mihai și Bogdan Oros

Geanina, o persoană sociabilă și competitivă, a decis să se înscrie în „Balul Bobocilor” deoarece vrea să își demonstreze de ce este în stare, și să se dezvolte pe perioada liceului cu ajutorul acestuia. Spune că vrea să își depășească limitele și să se distreze, acesta fiind unul din motivele pentru care nu se teme de niciuna dintre probe. Geanina crede că Balul va fi o experiență de neuitat, stimulându-și emoțiile pentru a prezenta un act perfect. Este foarte sigură pe ea, astfel că motto-ul ei este „Privește în oglindă, ceea ce vezi este singura ta competiție.”.

Bogdan, un băiat sensibil, dedicat pianului, a căutat o experiență nouă, care să îi aducă un aport de distracție, a decis să se înscrie în Balul Bobocilor. Juriul va fi impresionat de carisma și eleganța sa, fiind foarte sigur pe abilitățile sale. Totuși, emoțiile cele mai puternice le va avea la proba de dans, deoarece, spune el, „nu am dansat Paso Doble în niciun club până acum”. Bogdan se consideră o persoană puternică, care va trece prin toate probele cu succes. Motto-ul său este „Toate visele tale se pot împlini dacă ai curajul să le urmezi.”, participarea sa la Bal fiind unul din visele sale.

Perechea numărul 3 este formată din: Bianca Mișcu și Ștefan Popescu

“Imposibilul” este un cuvânt care nu se află în vocabularul Biancăi, în schimb hotărârea si extrovertismul au fost calitățile care au purtat-o de-a lungul timpului pe cel mai bun drum. S-a înscris la acest bal deoarece l-a văzut ca pe o oportunitate bună de a se cunoaște mai bine și o va ajuta să-și dezvolte abilitățile pe care nu le stăpânește atât de bine. Teama este un sentiment neexperimentat de către ea și consideră că fiecare probă este un prilej pentru a face atmosferă și pentru a distra publicul. Va încerca să convingă juriul că ea merită titlul de “Miss Boboc 2018-2019” considerând că este plină de personalitate și culoare, iar acestea sunt 2 din multele ei atuuri. Bianca se ghidează in fiecare zi după semnificația cuvântului grecesc “Meraki”(cuvânt ce înseamnă a face ceva din suflet, creativitate și iubire).

Ștefan se descrie ca fiind o fire sociabilă, ambițioasă și competitivă. Iar când își dorește ceva, va merge până in pânzele albe ca să obțină acel ceva. S-a înscris la acest bal considerându-l o provocare de neratat. Va încerca să convingă juriul că el merită titlul de “Mister Boboc 2018-2019” prin unicitatea sa. Neagă faptul că l-ar dezavantaja vreo probă, considerându-le pe toate la fel de importante. Motto-ul pe care îl urmează Ștefan este: “Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.”

Perechea numărul 4 este formată din: Patricia Mocanu și Patrick Durlă

Patricia se descrie ca fiind o fire ambițioasă, pozitivă și dornică de a face cât mai multe lucruri noi. S-a înscris la Balul Bobocilor dorind să își creeze o amintire frumoasă despre clasa a IX-a. Probele care o vor avantaja sunt defilarea și dansul, astfel poate transmite publicului ceva frumos prin propriile atuuri. Va arăta că nu este nevoie să porți o mască în acest bal și crede că sinceritatea și felul tău îți poate aduce câștigul. Neagă că i-ar fi frică de vreo probă pentru că, spune ea, nu a venit să fie o simplă concurenta, ci una extraordinară. Motto-ul reprezentativ Patriciei este: “Fii ceea ce ești, fără să-ți pese deloc de lume”.

Patrick spune că este un adolescent ambițios, carismatic și loial. Vede balul ca fiind o oportunitate bună pentru a-și arăta calitățile și totodată pentru ca să-și crească încrederea în sine. Temperamentul lui extrovert îl va ajuta să facă față tuturor probelor. Va încerca să convingă juriul că el merita titlul de “Mister Boboc 2018-2019” prin originalitatea și personalitatea sa. Motto-ul pe care îl urmeaza Patrick este: “Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii întotdeauna diferit.”

Perechea numărul 5 este formată din: Lorena Mărculescu și Andrei Moater

Lorena s-a înscris la Balul Bobocilor deoarece îl consideră una din cele mai frumoase experiențe din viața de licean, cu toate că va avea emoții, pe care va încerca să le țină sub control. Firea încăpățânată și calmitatea pe care o menține în situațiile de stres, sunt calitățile care o descriu cel mai bine, spune ea. Lorena încearcă să nu își pună toată atenția în câștigarea titlului de „Miss Boboc 2018-2019”, și să se bucure de experiența de a participa. Motto-ul ei este „Întoarce-ți fața către soare și umbrele vor rămâne în urma ta.”, un motto care o caracterizează, scoțând în evidență firea ei pozitivă.

Andrei, un băiat ce se face observat prin simpla prezență, spune că s-a înscris in Balul Bobocilor pentru că îl consideră o provocare pe care trebuie să o accepte, dar și ca pe o modalitate de a lega noi prietenii. Se descrie ca fiind o persoană perseverentă, una care muncește din greu pentru a-și atinge scopurile, iar in acest moment, Balul se găsește pe „lista” sa. Andrei muncește din greu, și spune că va reuși să treacă cu brio peste toate probele, chiar si peste cele la care va avea emoții, astfel că motto-ul său este ” Muncește din greu în liniște, și lăsa succesul să fie zgomotul tău.”.

Perechea numărul 6 este formată din: Andreea Furnică și Valentin Baciu

Andreea se descrie ca fiind o fată sociabilă și prietenoasă, iar acest lucru a împins-o să se înscrie la Balul Bobocilor, și pentru a nu regreta faptul că nu a încercat. De altfel, îi place să cânte și să uite la seriale și filme. Spune că nicio probă nu o va dezavantaja deoarece este de fel o persoană competitivă, astfel nefiindu-i teamă de nicio probă. Motto-ul care o caracterizează pe Andreea este: “Încearcă să fii un om de valoare, nu neapărat de succes!”.

Valentin spune despre el că este o persoană sportivă, încăpățânată și ambițioasă. S-a înscris la Balul Bobocilor pentru că, spune el ”O singură dată ești boboc” și dorește să profite la maxim de șansa dată. Totodată vrea să trăiască pe propria piele ce înseamnă un concurs cu un juriu și cu un public destul de mare. Valentin neagă faptul că s-ar teme de vreo probă, astfel va încerca să convingă juriul că el merită titul de “Mister Boboc 2018-2019” prin caracterul și prestațiile sale. Fiind un băiat romantic, ne mărturisește că proba care îl va avantaja cel mai mult este cea a declarației de dragoste. Motto-ul care îl definește este: “Curajul înseamnă să fii singurul care știe că îți este frică.”

Perechea numărul 7 este formată din: Alexandra Florea și Andrei Costache

Ambiția si devotamentul fac parte din paleta de calități ale Alexandrei, în timp ce frica de necunoscut și timiditatea cu siguranță nu o caracterizează. S-a înscris în acest bal pentru că îl consideră o oportunitate bună de a-și testa limitele și să demonstreze în fața unui public ceea ce poate. Va încerca să convingă juriul că ea merită titlul de “Miss Boboc 2018-2019” cu atitudinea sa. Cuvântul “teamă” nu se află în vocabularul Alexandrei, astfel ne spune că proba care o va avantaja cel mai mult este cea de dans, practicând în trecut mai multe stiluri. Motto-ul ei reprezentativ este: “Avem două urechi şi doar o gură, pentru a putea asculta de două ori mai multe decât putem vorbi.”

Andrei spune despre el că este o persoană cu zâmbetul pe buze 24/7. Se consideră un băiat optimist și plin de viață. S-a înscris în acest bal deoarece îl consideră o modalitate unde își poate testa calitățile și de asemenea va demonstra de ce e în stare. Va încerca să convingă juriul că el merita titlul de “Mister Boboc 2018-2019” prin atitudine și mișcările de dans. Teama este un sentiment neștiut pentru Andrei, iar motto-ul lui este: “Nu știi cine sunt, dar știi cum mă cheamă”.

Perechea numărul 8 este formată din: Melissa Șontea și Vlad Torcică

Caracteristică care o definește pe Melissa este optimismul. Se descrie ca fiind o fată ambițioasă, deschisă la provocări și niciodată nu renunță la idealurile sale și în fiecare zi merge în viață mai puternică decât ieri. S-a înscris la Bal pentru că i se pare o experență interesantă și dorește să cunoască noi personalități. Va încerca să convingă juriul că ea merită titlul de “Miss Boboc 2018-2019” cu discursul, dansul și atitudinea ei. Teama nu se află pe lista ei. Pentru că nu judecă persoanele după aparență, motto-ul ei este: “Nu-mi place de acel om. Trebuie să-l cunosc mai bine!”.

Vlad se descrie ca fiind o fire sportivă, serioasă și mereu dornică de câștig și îi place să facă lucrurile în detaliu. S-a înscris la acest bal dorind să-și ocupe timpul și pentru ca să-și măreasa grupul de prieteni. Va încerca să convingă juriul că el merită titlul de “Mister Boboc 2018-2019” prin carismă și calmul din timpul balului. Consideră că niciun alt concurent nu îi este mai presus, astfel va da totul ca să câștige. Motto-ul lui este: “Pentru a deveni cu adevărat măreț trebuie să fii alături de oameni, nu deasupra lor.”

Sursă: Gazeta Liceanului. Redactare: Vasile Vlad și Anton Alexandra (CN Ienăchiță Văcărescu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here