Pompierii de la Detașamentul Titu au intervenit marți după amiază cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu produs la 2 gospodării din oraşul dâmbovițean Răcari, mai exact în satul Mavrodin.

Potrivit informațiilor oferite de reprezentații ISU Dâmbovița, flăcările s-au extins de la un incendiu de vegetaţie uscată. Proprietarii celor două gospodării nu erau acasă la sosirea pompierilor. Se pare că una dintre cele două case a ars în întregime, iar cea de-a doua a fost mai puțin afectată. De asemenea, focul a mistuit și anexele gospodărești, unde se aflau lemne, materiale combustibile, dar și diverse materiale și utilaje.

O femeie care locuia într-una dintre case ar fi dat foc în grădina din spatele casei la mai multe resturi vegetale, iar din cauza vântului foarte puternic flăcările s-au extins la anexele din cele 2 gospodării şi apoi la casa ei (cea din dreapta), unde a ars cca. 3/4 din acoperiş şi în interior (materiale combustibile). Casa din stânga (cu acoperişul roşu) a fost salvată din calea flăcărilor, potrivit ISU Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here