RAZIE DE AMPLOARE SÂMBĂTĂ NOAPTE, ÎN DÂMBOVIȚA! S-au dat amenzi de peste 120 de mii de lei în câteva ore

0

 

În urma unei razii, polițiștii din Dâmbovița au constatat 2 infracțiuni și au aplicat 579 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 123.945 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut 7 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

 

În cursul nopții de 23 spre 24 februarie, 212 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat o razie pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru verificarea legalității activității desfășurate de agenții economici de pe raza localității Potlogi. De asemenea, s-a acționat și pentru depistarea și sancționarea abaterilor comise de participanții la traficul rutier. Din totalul efectivelor, 117 au fost de la ordine publică, 19 de la rutieră, 39 de la investigații criminale și 8 de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și  de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Totodată, la activitate au participat și criminaliști, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și efective de jandarmi.

În urma acțiunilor din teren, polițiștii au legitimat 538 de persoane fizice, au controlat 14 societăți comerciale și 783 de autovehicule și au constatat 2 infracțiuni în flagrant. Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 579 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 123.945 de lei. Dintre acestea, 70 au fost la Legea nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, 2 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, 7 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 333/2003 privind paza și protecția bunurilor și persoanelor și 1 pentru încălcarea normelor legale din domeniul silvic. Cele mai multe amenzi, 491, au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație în conformitate cu prevederile O.U.G nr. 195/2002. Astfel, 26 de conducători auto au fost amendați pentru viteză excesivă, iar alți 3 pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice. Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 7 permise de conducere, dintre care unul pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h și au retras 6 certificate de înmatriculare. Totodată, au fost confiscate bunuri în cuantum de 1.598 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here